”Zvijezda možeš biti ti” u Sanskom Mostu

Potraga za novom bosanskohercegovačkom zvijezdom popularnog muzičkog showa “Zvijezda možeš biti ti” u BiH i dalje traje. Ekipa showa i dalje vrijedno putuje gradovima širom BiH u potrazi za budućom pjevačkom zvijezdom.

Ovog puta posjetili su Sanski Most i predivni ambijent bazena “Vodeni park” koji je bio domaćin audicije.  Ovaj show program veoma je popularan i u našem gradu, čemu svjedoči i veliki broj zainteresovanih kandidata koji su nastupili na audiciji.

Ovo je ujedno bila i prilika da se posjetitelji upoznaju sa kompleksom bazena “Vodeni park” i svim njegovim mogućnostima kada su u pitanju različite aktivnosti, događaji, svadbe za koje je posebno izgrađen “Event salon”, jedinstven u Bosni i Hercegovini.

Fantastični žiri u sastavu Enes Begović, Hanka Paldum i Fahrudin Pecikoza, uz nepnovljivog Fikreta Hodžića, imali su dosta posla, ali nisu krili ni zadovoljstvo viđenim.

Nakon Sanskog Mosta slijede audicije u drugim gradovima, a samo najbolji će ući u uži izbor i izboriti mogućnost nastupa u showu koji s emitovanjem kreće na jesen 2017.godine.

Pogledajte neke od fotografija sa snimanja.

INM_9255-1078x516INM_9241-1078x516Komentariši